Suomeksi På svenska In English

Vuoden kivimies 2016

Kiviteollisuusliitto ry on valinnut Vuoden Kivimies 2016 –palkinnon saajaksi Kivilähde – Kaavin Kivi Oy:n hallituksen puheenjohtajan, Eino Lovikan.


Palkinnon saajalle asetettiin seuraavia edellytyksiä:
- osoittanut poikkeuksellisen korkeaa ammattitaitoa omassa luonnonkivialaan liittyvässä työssään
- saavuttanut ammattitaidollaan ja esimerkillisyydellään kollegoidensa kunnioituksen
- edistänyt muutoin ansiokkaasti luonnonkivialan myönteistä kehitystä ja tunnettuutta


Eino Lovikan palkitsemista perusteltiin seuraavasti:
”Vuoden 2016 Kivimies -palkinnon saaja on rohkeasti laajentanut yrityksensä toimintaa aikana, jolloin moni kiviveistämö on joutunut sopeuttamaan toimintojaan tai jopa lopettamaan toimintansa. Vuonna 2013 Ylöjärvelle rakennettiin Kivilähde – korkean profiilin kivimyymälä sekä kivitasojen tuotantoon erikoistunut yksikkö. Kivilähde on saanut paljon positiivista huomiota lehdistössä ja näin ollen luonut myönteistä julkisuuskuvaa koko kivialalle. Vuonna 2015 toiminnan laajentaminen jatkui kun Helsinkiin avattiin uusi kivimyymälä.


Hän on toiminnallaan osoittanut vahvaa uskoa kotimaiseen kiviteollisuuteen sekä kivituotannon tulevaisuuteen Suomessa. Hän omaa kivimiehen tahtotilan ja luotsaa yritystä määrätietoisella ja tulevaisuuteen katsovalla otteella. Suuri tunnustus tehdystä työstä tuli vuoden 2015 lopulla kun yritys palkittiin Pohjois-Savon vuoden maakunnallisena yrittäjänä. Täysin nollasta lähtenyt yritystoiminta on vuosien saatossa kehittynyt niin, että tänä päivänä yritys on yksi Suomen merkittävimmistä kovan kiven jalostajista.”


Kivimies-palkinto jaettiin nyt neljättä kertaa.

 

« Takaisin edelliselle sivulle

:

×
×

Tasojen hakukone

Kivitasohakukone
Hae valikoimastamme
hakukoneen avulla